یکی از مهم ترین سوالات و ابهاماتی که ذهن بیشتر افرادی که میخواهند اقدام به خرید و استفاده از سمعک نمایند را به خود مشغول میکند، تفاوت قیمت های انواع سمعکها است.
جالب است بدانید بیشتر افرادی که تحقیقات و درک درستی از ویژگی های سمعکها در مدلهای مختلف دارند به راحتی میتوانند با هزینه بالای خرید سمعک کنار آمده و نسبت به استفاده از به روز ترین مدلهای سمعک اقدام مینمایند.
در ادامه به برخی از مواردی که بر روی هزینه ساخت سمعک تاثیر گذار هستند توضیحات لازم را ارائه خواهیم کرد ؟
همان گونه که همه ما اطلاع داریم، پیشرفت و ارتقاء هر وسیله ای (بخصوص وسایل الکترونیکی ) مستلزم انجام تحقیقات علمی پیشرفته دانشگاهی و همچنین ساخت دستگاه های جدید برای طراحی های نوین تر و به روزتر و با قابلیت پردازشی بالاتر است.
برای ساخت سمعکهای جدید تر تحقیقات علمی گسترده ای انجام میشود و سپس نتایج این تحقیقات توسط برترین متخصصان شنوایی و سمعک تایید و کارایی آن به اثبات میرسد در مرحله بعد مسئولین ارشد کمپانی ها که متخصصین مجرب شنوایی شناسی هستند، هزینه های لازم برای ساخت دستگاه هایی که بتوان با آنها اقدام به تولید قطعات بروز تر و جدید تر برای ساخت سمعک جدید نمود، تعیین میشود.
بدیهیست که انجام این تحقیقات و ساخت دستگاه های جدید و... نیازمند صرف هزینه بسیار زیادی از سوی کمپانی سازنده خواهد بود.
لذا تمام کمپانی های پیشرو در ساخت جدید ترین تجهیزات مانند لپ تاپ، موبایل، لباسشویی، یخچال، تلویزیون و ... (و نه فقط در شرکتهای سازنده سمعک ) سهم عمده ای از سرمایه خود را صرف تحقیق و توسعه محصولات جدید تر خود میکنند و نهایتا وسیله جدید ساخته شده را بگونه ای قیمت گذاری میکنند که بتوانند این هزینه کرد ها را جبران و دوباره صرف تحقیقات بعدی نمایند.
در کمپانی های سازنده سمعک هم جدیدترین سمعک ها به همین شکل قیمت گذاری میشوند که این کار معمولا باعث گران تر بودن جدیدترین سمعکها که با پیشرفته ترین تکنولوژی ساخته میشوند در مقایسه با محصولات قدیمیتر خواهد شد.
عامل دیگری که در افزایش هزینه سمعک دخالت دارد سایز سمعک است.
معمولا برای ساخت سمعک ها با سایز عادی هزینه های معمول انجام میشود.
ولی زمانی که شرکتها در زمینه ساخت قطعات سمعک با کوچکترین سایز ممکن ( ساخت قطعات میکرو الکترونیکی) و به تبع آن ساخت سمعک های کوچک، اقدام میکنند، کاملا مبرهن است که باید هزینه های بیشتری را پرداخت نمایند.
ولی توجه داشته باشید که کوچکتر ساختن سایز سمعک ها تا حد خاصی میتواند هزینه ها را بالا ببرد و نمیتوان سهم بسیار زیادی از هزینه ساخت سمعک های رده بالا را به سایز آنها نسبت داد.
تاثیر گذاری عامل " سایز سمعک " بیشتر بر روی سمعک های رده متوسط و پایین آشکار تر میشود.
یکی از عوامل موثر در میزان هزینه تمام شده سمعک، میزان مقاومت سمعک و قطعات تشکیل دهنده آن در مقابل نفوذ آب، رطوبت، عرق و گردو غبار است.
تمام وسایل الکترونیکی موجود در دنیا درصورت نداشتن لایه محافظتی، در اثر نفوذ آب و رطوبت به اتصالات بین آنها و نفوذ رطوبت به داخلشان واکنش نشان داده و براحتی موجب سوختن یا کاهش عملکرد و کیفیت و به تبع آن، باعث خراب شدن زود به زود دستگاه خواهد شد.
اما در خصوص ساخت سمعک ها بدلیل تمرکز و سرمایه گذاری کمپانی های بزرگ سازنده سمعک بر مقاومت کلی سمعک و جلوگیری از افت کیفیت قطعات آن و تضمین کیفیت با دوام تر صدا و عملکرد عالی سمعک، بصورت کاملا ویژه بر روی راهکار های مناسب جهت مقاوم کردن و ضدآب کردن سمعک سرمایه گذاری شده است.
به همین علت تمام سمعکهای که توسط کپانی های مطرح ساخته شده اند، نسبت به نفوذ آب و عرق و گردغبار مقاومت دارند که نتیجه این عامل ماندگار تر بودن کیفیت بالای صدای سمعک خواهد بود.
در موارد تخصصی تر شرکتها علاوه بر مقاومت سمعک یک لایه نانو ضد آب بر روی تمام قطعات داخلی سمعک و همچنین بدنه بیرونی سمعک قرار میدهند تا از نفوذ آب به داخل سمعک جلوگیری بعمل آید، در این گونه موارد سمعک بصورت کاملا ضد آب ساخته میشود.
حتی اگر در هنگام شنا کردن یا قدم زدن در زیر باران فراموش کنید سمعک را از گوش خود بیرون آورید، براحتی میتوانید بدون هیچ نگرانی پس از خشک شدن سمعک دوباره از آن استفاده کنید.
عامل دیگری که باعث افزایش هزینه سمعک میشود، وجود قطعه بلوتوث یا وایرلس در داخل مدارات سمعک است.
در این موارد قطعه بلوتوثی کوچکی به سمعک اضافه میشود .و این امکان را فراهم میکند که براحتی با سایر وسایل جانبی و بخصوص سمعک در گوش مقابل خود ارتباط برقرار کند.
با این تکنو لوژی شما میتوانید صدا ها را از سیستم های صوتی و تصویری و حتی تلفن بصورت مستقیم از سمعک خود دریافت کنید.
توجه فرمایید که در ساخت سمعک های 100% داخل گوشی و کاملا نامرئی نمیتوان این قطعه بلوتوثی را قرار داد و به همین علت سمعکهای کاملا داخل گوشی از مدارات بیسیم پشتیبانی نمیکنند.
سوالی که پیش میآید این است که اگر در ساخت سمعک IIC یا کاملا نامرئی از قطعه بلوتوث استفاده نمیشود چرا هزینه آن با سایر سمعکهای هم رده خود برابر است ؟
پاسخ : در ساخت این نوع سمعکها بدلیل بسیار کوچک ساختن قطعات هزینه ساخت سمعک افزایش مییابد (+)
ولی بدلیل حذف قطعه بلوتوثی از داخل مدارات این نوع سمعک هزینه آن کاهش پیدا میکند .(-)
و این دو عامل(+) و (-) با همدیگر برابر بوده و نهایتا نتیجه این میشود که تفاوتی زیادی بین هزینه انواع سمعک (پشت گوشی، داخل گوشی، نامرئ و نامرئی پشت گوشی) در رده های برابر، وجود نخواهد داشت.
همه ما با دوربین عکاسی یا گوشی موبایل عکس گرفته ایم و در برخی از تصاویر از کیفیت پایین عکس ناراحت میشویم ولی از دیدن عکسی با کیفیت بالاتر بسیار لذت میبریم و حتی در شرایطی لازم است که بر روی قسمت خاصی از تصویر زوم کنیم، کافی است براحتی از طریق بزرگنمایی بر روی آن نقطه که دوست داریم متمرکز شویم بدون این که نگران کاهش کیفیت تصویر شویم.
این کیفیت بالای تصویر بدلیل قدرت بالای دوربین عکاسی یا دوربین موبایل و به عبارت درست تر بالاتر بودن مگاپیکسل دوربین تصویر برداری است .( دوربینی که مگاپیکسلش بالاتر است تصاویر با کیفیت بالاتری به ما خواهد داد .)
در عملکرد سمعک نیز، سمعکی توانا تر است که تعداد کانال فرکانسی بیشتری داشته باشد تا براحتی بتواند بر روی فرکانس های مختلف تغییرات متفاوتی را اعمال کند.
عملکرد سمعک از متغیر های بسیار زیادی متاثر میشود و نمیتوان براحتی آن را با دوربین عکاسی مقایسه کرد، تغییراتی که سمعکهای جدید بر روی صدا اعمال میکنند بسیار پیشرفته تر و حرفه ای تر از تاثیراتیست که دوربین عکاسی بر روی عکس اعمال میکند.
هرچقدر سمعک تعداد بیشتری کانال فرکانسی فعال در اختیار ما قرار دهد، کیفیت صدای بیشتری خواهیم داشت (مشابه مگاپیکسل دوربین عکاسی) و بخصوص در مکانهای شلوغ و مهمانی ها راحت تر و طبیعی تر از شنوایی خوب لذت خواهیم برد.
بدیهیست که تولید سمعکهای دارای کانال فرکانسی بالاتر هزینه بیشتری خواهند داشت.
همه وسایل الکترونیکی (تلویزیون، یخچال، کامپیوتر، موبایل و ...) موجود در دنیا هرچقدر هم خوب و عالی ساخته شوند، ممکن است پس از چند روز استفاده در عملکردشان دچار اختلال گردند. به همین علت است که معتبرترین برند های دنیا مدت زمان خاصی کالای خود را گارانتی میکنند و به مشتریان خود اطمینان میدهند که دستگاهشان به زودی خراب نخواهد شد و چنانچه در دوره گارانتی، مشکلی بوجود آید شرکت پاسخگو خواهد بود.
در سمعک ها نیز که وسایل الکترونیکی خیلی کوچک و بسیار پیشرفته ای هستند مدت زمان گارانتی بسیار مهم است و کمپانی های بزرگ و به اصطلاح برند سمعک حداقل یک یا دوسال سمعک های خود را گارانتی میکنند و به همین خاطر سمعک های دارای کیفیت بالاتر، گارانتی بیشتری دارد و تبعا" هزینه بیشتری خواهند داشت.
نکته1: سمعک های فاقد گارانتی حتی اگر نو هم باشند، قیمت کمتری خواهند داشت و ممکن است پس از مدت زمان کمی استفاده هزینه های زیادی را به شما تحمیل کنند.
نکته 2: تمامی مراحل قبل و بعد از تجویز تخصصی سمعک شامل گارانتی بوده و هیچ هزینه ای از کاربر سمعک دریافت نخواهد شد و بدیهیست که در سمعک های بدون گارانتی تمامی هزینه های ساخت و تنظیم و .و ... بر عهده استفاده کننده از سمعک قرار خواهند داشت.
وزوز یا زنگ گوش یکی از اختلالاتی است که کیفیت زندگی بیشتر کاربران را تحت تاثیر قرار داده و باعث ایجاد ناراحتی های بسیار زیادی شده است.
بر اساس تحقیقات گسترده ای که انجام شده درمان وزوز از طریق صدای سمعک را میسر ساخته است، در این حالت برنامه مخصوصی بر روی سمعک های پیشرفته بوجود آمده است که با فعال نمودن آن براحتی میتوان وزوز گوش را درمان کرد.
یکی از چالش های پیش روی استفاده کنندگان از سمعک نویز زمینه است.
نویز زمینه همان صداهای اضافی است که در اطراف همه ما وجود دارند ولی افرادی که از کمشنوایی رنج میبرند نمیتوانند در حضور نویز زمینه تشخیص مناسبی داشته باشند به همین دلیل سمعک های چدید با قابلیت کنترل صدای نویز زمینه ساخته شده اند و به بیمار این امکان را میدهند که صدای گوینده را بلند تر از صدای اضافی محیط دریافت کرده و در نتیجه رضایتمندی بسیار بالاتری خواهند داشت.
هرچقدر رده سمعک پیشرفته تر باشد این گزینه بسیار قدرتمند تر عمل خواهد کرد.
فیدبک یا صدای سوت مانندی که در برخی از سمعک ها وجود دارد به این دلیل است که صدای تقویت شده سمعک که از بلندگو خارج میشود دوباره به میکروفون سمعک میرسد و تقویت های جدید نیز بر روی آن اعمال میگردد و این سیکل باعث ایجاد صدای ناراحت کننده ای در سمعک خواهد شد.
سمعک های جدید تر بصورت کاملا" اتوامتیک صدای تولید شده توسط بلندگوی خود سمعک را شناسایی کرده و اجازه تقویت مجدد به این صداها نخواهد داد و درنتیجه در سمعک های پیشرفته تر صدای فیدبک در بسیار کمتر خواهد بود .
هممانند صدای نویز زمینه صدای باد نیز در افرادی که در فضای باز فعالیت بیشتری دارند مشکل ایجاد خواهد کرد و برای این افراد نیز سیستم های مخصوصی در نظر گرفته شده است و به لطف این سیستم ها سمعک صدای باد را تشخیص و از تقویت صدای باد جلوگیری میکند.
قابلیت های بسیار زیاد دیگری در سمعک ها وجود دارد که با توجه به تخصصی تر شدن مباحث، در ذهن شما عزیزان ابهام بوجود خواهد آورد. ..
بهترین برند های سمعک برترین شرکت های ساخت سمعک معتبر ترین سمعک ها
بهترین برند های سمعک برترین شرکت های ساخت سمعک معتبر ترین سمعک ها
بهترین قیمت سمعک مناسب ترین قیمت سمعک قیمت سمعک ارزش سمعک
درباره گوش، درباره شنوایی، شنوایی چیست ؟ گوش چیست ؟ معرفی ساختار شنوایی، معرفی گوش، معرفی شنوایی
معرفی تست های شنوایی، معرفی تست های گوش، تست های شنوایی کدامند ؟ انواع تست های شنوایی، تست گوش
در باره کلینیک شنوایی و سمعک مرکزی ایلام، معرفی کلینیک شنوایی، معرفی کلینیک سمعک، معرفی ایلام
ایلام، خیابان آیت اله حیدری، خیابان نهضت سواد آموزی، روبروی بیمارستان امام خمینی(ره)، ساختمان پزشکان آسیا
کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک "مرکزی" ایلام
09189888187
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.