menusearch
samaakilam.ir

سمعک چیست؟

به وب سایت رسمی کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک مرکزی ایلام خوش آمدید

(136)
(2)
سمعک چیست؟

 

سمعک چیست ؟ انواع سمعک ها کدامند ؟ Hearing Aid

 

سمعک تقویت کننده الکترونیکی کوچکی است که در داخل یا پشت گوش شخص استفاده کننده، قرار میگیرد و صداهایی که قرار است وارد گوش شوند را دریافت کرده و سپس بر اساس فرمولهای تنظیمی خاصی اصوات وارد شده را با میزان کمشنوایی شخص هماهنگ کرده و باعث میشود گفتار و صداهای پیرامون بصورت عادی شنیده شوند.

سمعک صداها را برای کاربر به گونه ای تقویت میکند که زندگی شخصیش بسیار نزدیک به حالت کاملا عادی، ادامه پیدا کند.

کاربران سمعک میتوانند ارتباط های عادی و روزمره خود رابصورت کاملا طبیعی تر و عادی تر برقرار کرده و مجبور نیستند برای فهمیدن مکالمات زیاد دقت و تلاش کنند.

 

تقسیم بندی انواع مدل سمعکها به دوصورت انجام میگیرد:

  • اولین تقسیمبندی سمعکها بر اساس مدارات پردازش کننده به سه گروه عمده تقیسیم میشوند:

»» سمعکهای قدیمی تر یا آنالوگ (غیرقابل برنامه ریزی با نرمافزار کامپیوتری )

این نوع سمعکها بعنوان تقویت کننده هایی ابتدایی، شدت صدای وارد شده به سمعک را افزایش میدهند بدون این که تفاوتی بین صداها و سیگنالهای مفید گفتاری با سیگنالهای غیر ضرور(مثل صداهای آزار دهنده شلوغی خیابان و بوق ماشین) قائل شوند.

بزرگترین ایراد این نوع سمعکها که به تنهایی باعث میشود هر متخصص مسئولیت پذیری از تجویز آن برای کمشنوایان خودداری کند این است که معمولا کنترل کننده ای بر روی صدای خروجی این سمعکها قرار ندارد که به سمعک اجازه تولید صدایی با شدت بالاتر از حد خاصی را ندهد که این عامل در دراز مدت عوارض جبران ناپذیری را بر روی باقمانده شنوایی کاربر خواهد گذاشت و باعث کمشنواتر شدن وی میشود.

تولید این سمعکها در بسیاری از کشورها به پایان رسیده است.

 

 

 

»» سمعکهای دیجیتال (قابل برنامه ریزی با نرمافزار کامپیوتری)

سمعکهای دیجیتالی سمعکهایی هستند که قابلیت برنامه ریزی در با نرم افزار کامپیوتری را دارند و میتوان باتوجه و وضعیت شنوایی شخص کمشنوا صدای سمعک را با میزان آسیب شنوایی وی هماهنگ کرد تا تا صداهای موجود در محیط به یک اندازه تقویت نشوند و شخص بتواند رضایت بیشتری از سمعک خود داشته باشد.

در این سمعکها تنظیمات اعمال شده باعث میشوند سیگنالهای مفید بیشتر تقویت شوند و صداهای آزار دهنده با تقویت کمتری به گوش میرسند.

این سمعکها قابلیت محدود سازی حداکثر تقویت اعمال شده را دارند و این باعث میشود شنوایی شناس هیج دغدغه ای در مورد آسیب زدن صدای سمعک به باقیمانده شنوایی کاربر نداشته باشد.

این سمعکها را میتوان در برنامه های مختلف برای محیط های متفاوتی برنامه ریزی کرد تا شخص بتواند در هر محیطی که قرار میگیرد براحتی گفتار و صداهارا دنبال کند.

 

 

»» سمعکهای هوشمند (بسیار پیشرفته تر از سمعکهای دیجیتالی)

نسلهای جدید سمعکهای دیجیتالی با عنوان سمعکهای هوشمند شناخته میشوند.

این سمعکها به لطف تکنولوژی های بکار رفته در آنها صداهای وارد شده به سمعک را ابتدا دسته بندی میکنند و سپس صداهایی را که شخص مایل به شنیدن آنها است را بیشتر تقویت کرده و صداهای مزاحم را زیاد تقویت نمیکند.

این نوع از سمعک ها توسط ردیابهای گفتاری خود به دنبال یافتن صدای انسان در اطراف شخص جستجو میکنند و سپس آن صداها را تقویت کرده و گفتار واضحتری را به گوش شخص ارائه میکنند بعبارتی این سمعکها قدرت انطباق با محیط های مختلف شنیداری را دارند.

در این سمعکها صداهای آرام با شدت خوبی شنیده میشود ولی صدای بلند و آزار دهنده با شدت کمتری شنیده خواهد شد، که همه این عوامل باعث میشوند شخص از شنیدن صدای سمعکهای هوشمند لذت برده و رفتار های کاملا طبیعی هنگام شنیدن از خود نشان دهد.

 

 

 

»» سمعکهای وایرلس هوشمند (شبیه ساز عملکرد مغز)

همان گونه که همه ما اطلاع داریم بهترین حالت شنیدن زمانی است که هردو گوش با هم صدایی را بشنوند و تلفیق صدای هردو گوش اطلاعات فراوانی را در اختیار مغزمان قرار میدهد تا براحتی کیفیت صداها، جهت پخش صداهای مختلف، تفاوتهای خفیف بین جنس صداها و ... را تشخیص داده و درک کنیم.

برد شنوایی بیشتر، یعنی این که بتوانیم صداهای دور دست که بسیار خفیف شنیده میشوند، را درک کنیم.

داشتن برد شنوایی بیشتر بسیار وابسته به شنیدن از هردو گوش و تلفیق صدای دو گوش توسط مغز است.

این رده از سمعک ها که بالاترین تکنولوژیهای روز دنیا را در خود دارد، بصورت کاملا حرفه ای صداهای هردو سمعک را باهمدیگر هماهنگ کرده و عملکردی مانند عملکرد مغز انسان را شبیه سازی میکنند تا شخص کمشنوا بتواند براحتی در ملاقاتهای خود در محیلهای شلوغ، شنوایی کاملا هماهنگ شده ای را از هردو گوش خود داشته باشند.

در این رده هردو سمعک کاملا اثر کنترل کننده بر همدیگر دارند و هماهنگی عالی را جهت برقرار کردن تعادل در شنیدن هردوگوش شخص فراهم میآورند.

این رده از سمعکها امکان برقراری ارتباط  با میکروفون های مخصوص آموزشی یا تلویزیون، گوشی موبایل و.. را بصورت بلوتوثی دارا هستند.

 

 

 

 

  • دومین تقسیمبندی سمعکها بر اساس شکل قرارگیری آنها در گوش است:

جزئیات کامل هر مدل از سمعک ها در مقالات جداگانه ای توضیح داده شده است، لطفا برای آشنایی بیشتر با هر مدل بر روی آن کلیک فرمایید.

سمعک داخل گوشی(کلیک کنید): سمعکهایی که در داخل کانال گوش قرار میگیرند.

 

حتما بخوانید: سمعک داخل گوشی

 

 

سمعک 100 درصد نامرئی داخل گوشی (کلیک کنید) : این مدل سمعک نوعی از سمعکهای داخل گوش است که با جدیدترین تکنولوژی ها بسیار کوچک ساخته میشود و در عمق داخلی کانال گوش قرار میگیرد و بصورت کاملا نامرئی شنوایی طبیعی را به کاربر ارائه میدهد.

سمعک پشت گوشی (کلیک کنید) : سمعکهایی که در پشت گوش قرار گرفته و صدا را از طریق تیوپ مخصوصی به قالب گوش و سپس کانال گوش میفرستند.

سمعکهای رسیور در کانال ریک RIC (کلیک کنید) : این مدل از سمعکها که به سمعکها نامرئی پشت گوشی نیز معروف هستند و تقریبا مجموعه ای از بیشترین مزیت سمعکهای داخل گوشی و پشت گوشی را یکجا به کاربر ارائه میدهند.

 

مراحل سفارش سمعک

محدودیتهای استفاده شخص کمشنوا از سمعک کدامند ؟( کلیک کنید) 

ممکن است برخی افراد سوال کنند که استفاده کردن از سمعک چه عوارضی دارد و یا چرا نباید سمعک استفاده کرد ؟

متاسفانه در برخی موارد شاهد آن هستیم که بعضی از استفاده کنندگان از سمعک از مشکلاتی رنج میبرند و اعلام میکنند که صدای سمعک باعث ناراحت شدن آنها مییشود و در موارد کمی ممکن است به این نتیجه برسند که استفاده از سمعک کارایی لازم برای آنها را ندارد و در مواردی استفاده از سمعک را بصورت کامل کنار بگذارند.

این افراد معمولا کسانی هستند که از سمعکهای قدیمی استفاده میکنند،در سمعکهای قدیمی بدلیل نداشتن کنترل کننده های لازم، امکان اعمال تنظیمات دقیق علمی و  تخصصی بر روی آنها وجود ندارد و معمولا دارای صدای ناخوشایند هستند و باعث ناراحتی شخص استفاده کننده از سمعک میشوند.

در این سمعکها چون هیچ محدود کننده ای بر روی صدای سمعک قرار ندارد، در استفاده بلندمدت باعث میشود به باقیمانده شنوایی کاربر آسیب جدی و جبران ناپذیر وارد گردد که این آسیب، کاهش قدرت درک گفتار و کلمات را بدنبال خواهد داشت.

ضمنا باید به یاد داشته باشیم که پیشرفته ترین نوع سمعکها هم اگر بدرستی و زیر نظر متخصص شنوایی و سمعک و بر اساس میزان کمشنوا خود شخص تنظیم نشوند، ممکن است همین مشکلات را بوجود بیاورد و  کمترین کارایی را داشته باشند.

لطفا از لینک "عوارض استفاده نکردن از سمعک"(کلیک کنید) دیدن فرمایید.

 

برخی میپرسند " آیا امکان دارد که استفاده خود از سمعک را به تعویق بیاندازیم ؟ "

در پاسخ به این افراد میگوییم که از نظر علم شنوایی و سمعک هیچ گروهی از افراد کمشنوا که نیازمند استفاده از سمعک هستند، نباید استفاده از سمعک  را به تاخیر بیاندازند.

 

مزایای استفاده کردن از سمعک (کلیک کنید)

استفاده از سمعک مزایای بسیار زیادی دارد که مهمترین نتیجه آنها بازگشت شخص به اجتماع و داشتن زندگی شادابتر و لذت بخشتر، بدون استرس و نگرانی در مورد سوء برداشتهای ناشی از بد شنیدن است.

(لطفا برای دانستن اطلاعات بیشتر درمورد " مزیتهای استفاده از سمعک " کلیک کنید ).

 

 

شما عزیزان با مراجعه به " کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک مرکزی ایلام " با حضور متخصص گوش،حلق و بینی و شنوایی شناسی میتوانید درمان ایمنی را تجربه کرده و از شنیدن صدای سمعک خود در نهایت اطمینان و آرامش از لحظات زندگی لذت ببرید.

همچنین میتوانید جهت سفارش سمعک و استفاده از خدمات مشاوره و ارزیابی رایگان شنوایی بهمراه سفارش خود، با "شماره تماس کلینیک"(کلیک کنید) هماهنگ بفرمایید. ( هماهنگی بصورت تماس صوتی و پیامکی امکانپذیر است ).

 

مراحل لازم برای تجویز سمعک کدامند ؟ چگونه باید سمعک سفارش داد ؟ چگونه باید سمعک خرید ؟ نمایندگی فروش سمعک در استان ایلام

مراحل سفارش سمعک

مزیت های استفاده از سمعک کدامند ؟ چرا باید از سمعک استفاده کرد ؟ مزایای استفاده مداوم از سمعک کدامند ؟

مزایای استفاده از سمعک

سمعک از چه قطعاتی تشکیل میشود ؟ اجزای سازنده سمعک کدامند ؟

اجزای سمعک

سمعک داخل گوشی چیست؟ سمعک داخل گوشی چگونه کار میکند؟ سمعک داخل گوشی چگونه ساخته میشود ؟ معایب و مزایای سمعک داخل گوشی کدامند؟  نمایندگی رسمی ساخت سمعک داخل گوشی در ایلام

سمعک داخل گوشی چیست ؟

سمعک پشت گوشی چیست ؟ سمعک پشت گوشی چگونه عمل میکند ؟ سمعک پشت گوشی چگونه ساخته میشود ؟ معایب و مزایای سمعک پشت گوشی کدامند ؟ نمایندگی رسمی ساخت سمعک پشت گوشی در ایلام

سمعک پشت گوشی چگونه عمل میکند ؟

سمعک نامرئی پشت گوشی چیست ؟ سمعک نامرئی پشت گوشی جگونه عمل میکند ؟ سمعک نامرئی پشت گوشی چگونه ساخته میشود ؟ نمایندگی ساخت انواع سمعک نامرئی پشت گوشی در استان ایلام

سمعک ریک

سمعک کاملا نامرئی چیست ؟ سمعک 100 درصد نامرئی جگونه عمل میکند ؟ سمعک 100% نامرئی چگونه ساخته میشود ؟ نمایندگی ساخت انواع سمعک نامرئی در استان ایلام

سمعک کاملا" نامرئی

سمعک مخصوص کودکان چیست ؟ سمعک مخصوص کودکان چگونه عمل میکند ؟ سمعک مخصوص کودکان چگونه ساخته میشود ؟ معایب و مزایای سمعک مخصوص کودکان کدامند ؟ نمایندگی رسمی ساخت سمعک مخصوص کودکان در استان ایلام

سمعک کودک

سمعک استخوانی چیست ؟ سمعک استخوانی چگونه عمل میکند ؟ سمعک استخوانی چگونه ساخته میشود ؟ معایب و مزایای سمعک استخوانی کدامند ؟ نمایندگی رسمی ساخت سمعک استخوانی در ایلام    سمعک استخوانی عینکی !

سمعک استخوانی ایلام

لوازم جانبی سمعک کدامند؟ چگونه از لوازم جانبی سمعک استفاده کنیم ؟ چگونه مراقب سمعک خود باشیم ؟ روش کار با برس سمعک، دستمال سمعک و فیلتر سمعک کدام است ؟  معرفی نرم افزار جانبی کنترل کننده سمعک

لوازم جانبی سمعک

سمعک مترجم چیست ؟ سمعک مترجم چگونه عمل میکند ؟ سمعک مترجم چگونه ساخته میشود ؟ معایب و مزایای سمعک مترجم کدامند ؟

 

سمعک مترجم

 

معرفی سمعک، بهترین مدل سمعک، خرید اینترنتی سمعک

سایت رسمی ایلام

 

بهترین برند های سمعک برترین شرکت های ساخت سمعک معتبر ترین سمعک ها

 

بهترین برند های سمعک

 

بهترین قیمت سمعک مناسب ترین قیمت سمعک قیمت سمعک ارزش سمعک

 

قیمت سمعک

 

درباره گوش، درباره شنوایی، شنوایی چیست ؟ گوش چیست ؟ معرفی ساختار شنوایی، معرفی گوش، معرفی شنوایی

 

انواع کمشنوایی

 

معرفی تست های شنوایی، معرفی تست های گوش، تست های شنوایی کدامند ؟ انواع تست های شنوایی، تست گوش

 

ارزیابی های شنوایی

 

در باره کلینیک شنوایی و سمعک مرکزی ایلام، معرفی کلینیک شنوایی، معرفی کلینیک سمعک، معرفی ایلام

 

کلینیک ایلام

 

instagram