سمعک از چه قطعاتی تشکیل شده است ؟
تقریبا تمامی انواع سمعکها از قطعات یکسانی ساخته میشوند که در ادامه با این قطعات بیشتر آشنا خواهیم شد. ..
میکروفون سمعک :
میکروفون سمعک صداها را جمع آوری کرده و این صداها را به امواج الکتریکی تبدیل میکند وسپس این امواج الکتریکی را به تقویت کننده سمعک ارسال میکند.
در سال های اخیر که با استفاده از فناوریهای جدید و پیشرفته میکروفون سمعکها را بصورت کاملا تخصصیتر و حرفه ایتر میسازند و بدین ترتیب این میکروفون ها قادرند ضعیف ترین صداها را ردیابی کرده و کوچکترین تغیرات در شدت صداهای اطراف را با کیفیت بسیار عالی ثبت میکنند، بدیهیست که عملکرد عالی این میکروفون ها زمینه ساز درک راحت تر اصوات اطراف و داشتن حس خوب شنیدن صداها با کیفیت عالی خواهد شد.
تقویت کننده سمعک : ( به اصطلاح موتور اصلی سمعک )
تقویت کننده، صداهای جمع آوری شده توسط میکروفون را آنالیز کرده و با توجه به نوع و میزان شنوایی کاربر سمعک، شدت این صداها را افزایش میدهد و تغیرات بسیار زیادی را بر روی صدا اعمال میکند و در نهایت این صدا را به بلندگوی سمعک ارسال میکند.
نکته : در سمعک های جدید و پیشرفته بر روی ارتقاء و افزایش سرعت پردازش اطلاعات و نیز کیفیت اعمال این تغیرات بسیار تاکید شده و این نگاه ویژه باعث شده کیفیت صدای این سمعک ها بسیار بالا تر رود و بعبارتی مانند گوش واقعی صداها را به مغز شما ارسال میکند.
پیشرفته ترین قسمت یک سمعک تقویت کننده آن است.
کمپانی های بزرگ سازنده سمعک هر ساله مطالعات و هزینه های بسیار زیادی برای افزایش کیفیت و قدرت این قطعه و در نهایت افزایش قدرت و کیفیت پردازش اطلاعات در سمعکها انجام میدهند.
باتری سمعک :
تمامی قطعات الکترونیکی برای فعال شدن مدارات الکترونیکی و انجام عملکرد نیازمند منبع تغذیه مناسبی میباشند، که این منبع میتواند برق مستقیم باشد و یا بصورت باتری بر روی خود دستگاه تعبیه گردد.
در تمام سمعک ها هم برای فعال شدن مدارات و انجام عملکرد کامل قسمتی برای قرار گیری باتری در نظر گرفته میشود.
در سمعک های جدید تر و پیشرفته تر میتوان از باتری قابل شارژ بهره برد و در این صورت دیگر نیازی به تعویض باتری نخواهید داشت، که البته قابل شارژ بودن باتری هم مزایا و معایب خود را دارند.
که در ادامه به مقایسه مزایا و معایب هر دو نوع باتری بیشتر خواهیم پرداخت.
دقت کنید در ساخت تمامی سمعکهای موجود در دنیا از باتری استفاده میشود.
بلندگوی سمعک ( رسیور سمعک )
تمامی تغیرات و پردازش هایی که سمعک بر روی صداهای ورودی اعمال میکند در نهایت به عنوان پیام های الکتریکی به رسیور یا بلندگوی سمعک میرسند و رسیور این صداها را به ارتعاشات مکانیکی تبدیل کرده و به داخل گوش شما میفرستد.
در واقع بلندگوی سمعک صدا را ایجاد و به داخل گوش شما هدایت میکند.
هر چقدر کیفیت رسیور بیشتر باشد صدای سمعک طبیعی تر و صاف تر شنیده خواهد شد.
تمامی شرکتها سعی بر این دارند که همه قطعات سمعک بویژه بلندگوی سمعک را با کیفیت تر و کوچکتر تولید کنند.
قطعه بلوتوث یا وایرلس در سمعک ها 2.4GHz
تقریبا در ساخت تمامی سمعکهای جدید و بهروز از قطعه وایرلس بهره برده شده است.
توجه داشته باشید در ساخت سمعک های 100% نامرئی نمیتوان از این تکنولوژی بهره برد.
شما میتوانید با مطالعه سمعکهای 100% نامرئی توضیحات کاملی در خصوص این نوع سمعکها را مطالعه فرمایید.
حتما بخوانید:سمعک 100% نامرئی
سمعکهایی که از این تکنولوژی (وایرلس) برخوردار هستند به راحتی میتوانند با سایر وسایل مجهز به بلوتوث ( مثل تلویزیون، کامپیوتر، موبایل ... ) ارتباط برقرار کرده و سبک زندگی کاربران سمعک ها را بسیار راحت و دلپذیرتر کنند.
این گونه سمعکها حتی میتوانند با سمعک گوش مقابل هم ارتباط برقرار کرده و به این طریق هماهنگی کاملی بین دو سمعک اتفاق بیافتد.
در افرادی که از تکنولوژی ارتباط دوگوشی بهره میبرند بدلیل این که سمعکی که صداها را با کیفیت بیشتری دریافت میکند این کیفیت را با سمعک گوش مقابل هم به اشتراک میگذارد و با اعمال اثرات کنترلی و متقابل هردو سمعک بر روی همدیگر صدای هردو سمعک کاملا هماهنگ میشود و در نتیجه کیفیت شنیدن صدای سمعکها بسیار بیشتر از حالت تک گوشی میشود.
در قسمت " مزیت های استفاده از سمعک " توضیحات کامل تری از مزایای بسیار زیاد ارتباط دو گوشی سمعک های وایرلس ارائه خواهیم کرد.
با عرض پوزش این مقاله در حال طراحی و آماده سازی است. ..
لوازم جانبی سمعک کدامند؟ چگونه از لوازم جانبی سمعک استفاده کنیم ؟ چگونه مراقب سمعک خود باشیم ؟ روش کار با برس سمعک، دستمال سمعک و فیلتر سمعک کدام است ؟ معرفی نرم افزار جانبی کنترل کننده سمعک
بهترین برند های سمعک برترین شرکت های ساخت سمعک معتبر ترین سمعک ها
بهترین قیمت سمعک مناسب ترین قیمت سمعک قیمت سمعک ارزش سمعک
درباره گوش، درباره شنوایی، شنوایی چیست ؟ گوش چیست ؟ معرفی ساختار شنوایی، معرفی گوش، معرفی شنوایی
معرفی تست های شنوایی، معرفی تست های گوش، تست های شنوایی کدامند ؟ انواع تست های شنوایی، تست گوش
در باره کلینیک شنوایی و سمعک مرکزی ایلام، معرفی کلینیک شنوایی، معرفی کلینیک سمعک، معرفی ایلام
ایلام، خیابان آیت اله حیدری، خیابان نهضت سواد آموزی، روبروی بیمارستان امام خمینی(ره)، ساختمان پزشکان آسیا
کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک "مرکزی" ایلام
09189888187
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.