menusearch
samaakilam.ir

سمعک مخصوص کودکان

به وب سایت رسمی کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک مرکزی ایلام خوش آمدید

(65)
(0)
سمعک مخصوص کودکان

سمعک کودکان در ایلام

 

کمشنوایی در نوزادان و کودکان

هنگامی نوزادی با کمشنوایی به دنیا می‌آید، مهمترین کار تجویز صحیح و زود هنگام سمعک است بدلیل این که داشتن شنوایی کامل و طبیعی تاثیر بسیار زیادی بر روی رشد گفتار، پیشرفت تحصیلی و ایجاد ارتباطات موفق اجتماعی او در آینده دارد .
اگر کودک شما مبتلا به کم شنوایی باشد، ممکن است تصمیمات زیادی درباره درمان کم شنوایی، تربیت شنوایی و گفتاردرمانی و ... ذهن شما را به خود مشغول کند ولی بسیار مهم است که دقت داشته باشید اولین، مهمترین و کلیدیترین اقدام بعد از تشخیص کم شنوایی، تجویز به موقع سمعک برای نوزاد یا کودک است.

سمعک نوزادان و کودکان باید ایمن بوده و کار کردن با آن برای والدین آسان باشد.
از هر 1000 نوزاد در ایالات متحده، دو تا سه نوزاد ناشنوا یا با درجات مختلفی از کم شنوایی به دنیا می‌آیند. برخی از کودکان هم ممکن است در دوران کودکی به علت عفونت، داروهای اتوتوکسیک، اختلالات ژنتیکی یا قرار گرفتن در معرض صداهای بلند، مبتلا به کم شنوایی شوند. در صورتیکه شما در مورد شنوایی یا رشد گفتار و زبان کودک خود نگران هستید، با مراجعه به کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک مرکزی ایلام ارزیابی کاملی از سیستم شنوایی و گوش کودک شما توسط شنوایی شناس انجام خواهد شد. شنوایی شناس فردی است که در زمینه ارزیابی شنوایی، توانبخشی، تجویز سمعک و پیگیری های مربوط به کم شنوایی تخصص یافته است.

 

اهمیت تجویز سمعک برای کودکان

مهمترین عامل برای بهبود شنوایی و گفتار کودکان کم شنوا، استفاده از سمعک مناسب است، بویژه در کودکان مبتلا به کم شنوایی حسی عصبی ( کم شنوایی در گوش داخلی، به علت آسیب سلول های مویی یا آسیب عصب شنوایی). در صورتیکه شنوایی شناس برای کودک شما سمعک تجویز کرد، به چند دلیل کودک شما باید از سمعک ها به صورت مداوم استفاده کند، بویژه اگر نوزاد یا کودک شما در اوایل دوران زندگی اش باشد:

والدین گرامی بسیار مراقب باشید: چنانچه کودک شما نیازمند استفاده از سمعک باشد بدون تردید و بدون تاخیر باید به کمک متخصص شنوایی شناس شرایط استفاده از بهترین نوع سمعک را برای کودک خود فراهم آورید، در غیر این صورت عواقب جبران ناپذیر کمشنوایی بر روی گفتار، یادگیری و اعتماد بنفس کودکتان میتواند تا اخر عمرش کیفیت زندگی وی را با خطر جدی روبرو کند.

 

  1. از تولد تا سه سالگی، مغز کودکان سریع رشد می‌کند. شنیدن صداها به صورت دائمی و همیشگی برای رشد طبیعی و تکامل راههای عصبی مربوط به شنوایی، گفتار و زبان در مغز خیلی مهم و حیاتی است.
  2. گوش دادن و صحبت کردن در اوایل زندگی برای رشد و توسعه زبان کودک اهمیت بسیار زیادی دارد. در یادگیری زبان اول، ما نمی‌توانیم دقیقا مثل مدرسه به کودک آموزش دهیم. کودکان کلمات، دستور زبان شفاهی (نحو) و ساختار زبان را از طریق شنیدن پیوسته گفتار خانواده و دیگران بطور اتفاقی فرا می‌گیرند. برای کودکان کم شنوا که این نوع یادگیری به درستی اتفاق نمی‌افتد، و کاملا لازم است این یادگیری تحت نظر متخصص شنوایی شناس از طریق تربیت شنوایی و گفتار درمانی مناسب و به موقع تکمیل گردد.
  3. توجه کنید که داشتن شنوایی پیوسته و مداوم برای یادگیری و ایجاد ارتباط کودکان با سایرین و بویژه ارتباط با والدین بسیار مهم است و این ارتباطات مداوم است که باعث ایجاد حس اعتماد در کودک میشود و میتواند رابطه ای منسجم و گرم بین خانواده و کودک را بوجود آورد.

مغز کودکان به سرعت در حال رشد کردن است، زمانی که سرعت رشد مغز در بالاترین حالت خود قرار دارد یادگیری مغز نیز با سرعت بسیار زیادی اتفاق میافتد و لازم است در این دوران نوزاد/کودک بتواند همه صداها را بصورت کامل و واضح بشنود، این دوران، دوران طلایی رشد گفتار و زبان وی خواهد بود

" استفاده از سمعک در دوران طلایی برای رشد گفتار و زبان کودک کمشنوا بسیار سودمند و حیاتی است "

 

 

سمعک یا کاشت حلزون

برای جبران کمشنوایی کودکان، در بیشتر موارد بهترین گزینه استفاده از سمعک مناسب است و اکثر کودکان کم شنوا می‌توانند از سمعک استفاده کنند با این حال، در برخی از موارد با تایید و نظر متخصص شنوایی شناس و متخصص گوش، حلق و بینی ممکن است استفاده از  کاشت حلزون نسبت به سمعک عملکرد بهتری داشته باشد. در این موارد شنوایی شناس و پزشک متخصص گوش، حلق و بینی تشخیص می‌دهند که کودک کم شنوا نیاز به سمعک یا کاشت حلزون دارد.

کاندیداتوری برای سمعک یا کاشت حلزون بر اساس نوع و میزان کم شنوایی و همچنین ساختار و شکل گوش تعیین می‌شود.
هنگامی که کم شنوایی در نوزاد تشخیص داده شد، ابتدا برای کودک سمعک تجویز می‌شود و سپس در صورت نیاز بعد از چند ماه برای کاشت حلزون کاندید می‌شود.

سمعک باید تا قبل از شش ماهگی تجویز شود و اگر کاشت حلزون انتخاب بهتری باشد، بهتر است در سن 12 ماهگی انجام شود. درکودکان مبتلا به کم شنوایی دوطرفه باید سمعک بصورت دوطرفه تجویز شود.

شنوایی کودک کم شنوا بصورت متوالی و منظم ارزیابی می‌شود تا با دقت توانایی شنوایی کودک و کارایی سمعک مشخص شود.

 

 

کاشت حلزون در ایلام

 

تجویز سمعک برای کودکان

از نظر متخصصین شنوایی باید تقریبا برای همه کودکان کم شنوا بدون در نظر گرفتن میزان کم شنوایی، سمعک پشت گوشی (BTE)تجویز شود.

ولی در برخی موارد والدین اصرار دارند که سمعک به صورت نامرئی و داخل گوشی ساخته شود در این گونه موارد والدین محترم باید دقت داشته باشند که بهترین و کاراترین نوع سمعک برای سنین زیر 8 سال استفاده از سمعک پشت گوشی است.

و از سن 8 سالگی یا سنین بالاتر به بعد چنانچه شرایط سایز کانال گوش و نوع افت شنوایی مناسب سمعک داخل گوشی باشد میتوان از سمعک داخل گوشی استفاده کرد.

سمعک های پشت گوشی با اندازه کوچک انتخاب مناسبی می‌باشند، این سمعک ها طوری ساخته شده اند تا تجویز ایمن و مناسبی برای کودکان صورت گیرد.

سمعک ها صدا را به گوش از طریق قالب پلاستیکی و نرمی که بصورت راحت در گوش خارجی قرار می‌گیرد، انتقال می‌دهند. وقتی کودک رشد می‌کند و مجرای گوش خارجی اش بزرگتر می‌شود، در این حالت به راحتی میتوان با تعویض قالب ( و نه خود سمعک ) قثالب مناسب جدید را بر روی سمعک تعبیه کرد.

 

حتما بخوانید: همه چیز در باره سمعک های پشت گوشی

 

سمعک کودکان ایلام

 

پیگیری های پس ازتجویز سمعک

مدتی طول می‌کشد تا کودک کم شنوا یاد بگیرد که چگونه از صداهای دریافتی استفاده کند. تربیت شنوایی و گفتار درمانی به نوزاد یا کودک کمک می‌کند تا همانند کودکان هم سن و سال خود که شنوایی طبیعی دارند، از نظر گفتار، زبان و مهارت های شنوایی رشد کند. پیگیرهای متعدد توسط شنوایی شناس برای بررسی و کنترل توانایی شنوایی کودک لازم است.

در نوزادان ارزیابی های شنوایی متوالی برای کمک به تعیین توانایی های شنیداری کودک در فرکانس های مشخصی لازم هست. آزمون های رفتاری روشی استاندارد (طلایی) برای ارزیابی شنوایی است، هنگامی که کودک بزرگتر می‌شود، این آزمون ها راحت تر انجام می‌شوند. در این فرایند، تنظیم سمعک ها اصلاح می‌شود تا بیشتر با نتایج آزمون های شنوایی تطابق داشته باشد.

"در تجویز سمعک کودکان همکاری خانواده با شنوایی شناس حیاتی است. پیگیرهای بعدی برای بررسی سمعک ها و پیشرفت کودکان بسیار مهم است"

دقت کنید مجرای گوش کودک همانند تمام اعضای دیگر بدن وی به سرعت رشد می‌کند ولی قالب گوش کوچک باقی میماند، در این حالت نشت صدا به علت کوچک بودن قالب می‌تواند باعث تولید فیدبک (سوت) شود و همچنین قدرت سمعک در ایجاد شنوایی کامل کاهش پیدا میکند (بدلیل این که مقداری از صدای سمعک به جای ورود به گوش از کنار قالب و کانال گوش خارج میشود ).

در کودکان و نوزادان، بر اساس رشد کانال گوش لازم است هر چند ماه یک بار قالب سمعک تعویض شده و قالب جدید بر روی گوش کودک قرار گیرد.

 

نکاتی در مورد نگهداری سمعک برای والدین

نگه داشتن سمعک روی گوش کودکان ممکن است اندکی مشکل باشد، بویژه خردسالان و کودکانی که از زمان نوزادی به طور مداوم از سمعک استفاده نکردهاند. اگر کودک در قرار دادن سمعک ها روی گوشش مقاومت می‌کند یا به طور مرتب آنها را از روی گوشش بر می‌دارد، چندین روش برای رفع این مشکل وجود دارد:

  • سمعک ها را هنگامی که با هم فعالیتی سرگرم کننده انجام می‌دهید، روی گوشش قرار بدهید، هنگامی که کودک کمتر تمایل به برداشتن یا خاموش کردن سمعک ها دارد.
  • از هدبند نرمی که می‌تواند سمعک ها را محکم نگه دارد استفاده کنید، البته طوری که روی میکروفن ها را نپوشاند.
  • استفاده از گیره های نگهدارنده برای وصل کردن سمعک به لباس کودک. حتی اگر سمعک ها توسط کودک برداشته شوند، این وسایل گرانقیمت گم نمی‌شوند.

 

شما میتوانید یک ریتم خاصی ایجاد کنید و زمان مشخصی از روز را برای قرار دادن سمعک روی گوش نوزاد یا کودک اختصاص دهید. مدت زمان مناسبی را برای در آغوش گرفتن و بغل کردن کودک هنگام قرار دادن سمعک ها صرف کنید تا کودک در کنار قرار گرفتن سمعک ها بر روی گوشش حس خوب و خوشایند در آغوش گرفته شدن را نیز احساس کند. هنگامی که که کودک کنجکاو در برابر استفاده از سمعک ها مقاومت می‌کند، سعی کنید با ملایمت آنها را روی گوشش قرار بدهید، بطوریکه کودک بفهمد که سمعک ها متعلق به اوست.

چنانچه کودک شما بطور مرتب سمعک ها را از روی گوشش بر می‌دارد، ممکن است نشانه ای از احساس ناراحتی به علت قالب نامناسب باشد. در این موارد فورا به شنوایی شناس مراجعه کرده تا در صورت نیاز قالب جدید برای گودک ساخته شود.

 

سمعک ضد آب مخصوص کودکان

 

بررسی روزانه سمعک

نیاز است که سمعک کودکان بصورت روزانه بررسی شود، بویژه برای خردسالان که نمی‌توانند مشکلات را بیان کنند. شما می‌توانید از طریق گوش دادن سمعک را بررسی کنید، مطمئن شوید که باتری سمعک کار می‌کند و سمعک را از نظر جرم، رطوبت و پارگی تیوب بررسی کنید. به یاد داشته باشید، اگر شما نمی‌توانید صدای تقویت شده توسط سمعک را بشنوید، کودک شما نیز نمی‌تواند صدا را بشنود.

شنوایی شناس به شما نشان می‌دهد که چطور از گوشی مخصوص بررسی سمعک (استئوکلیپ) هنگامی که سمعک روشن هست، برای بررسی سمعک استفاده کنیم. همچنین شما می‌توانید قالبی تهیه کنید و به راحتی از گوشی مخصوص بررسی سمعک استفاده کنید. عادت خوبی است اگر قبل از قرار دادن سمعک بر روی گوش کودک به صدای آن گوش دهیم و بعد از اطمینان از عملکرد سمعک آنها را در گوش کودک قرار دهیم.

اگر صدا توسط سمعک تقویت نشد، ابتدا از روشن بودن سمعک اطمینان حاصل کنید، اگر روشن بود و کار نمی‌کرد، ابتدا باتری سمعک را تست کنید. برای تست باتری سمعک می‌توان از تستر باتری استفاده کرد.

اگر شما گوشی مخصوص بررسی سمعک نداشتید، می‌توانید با قرار دادن سمعک در دست و بستن دست سمعک را بررسی کنید. اگر سمعک روشن باشد و کار کند، شما صدای فیدبک (صدای سوت) سمعک ( صدای با فرکانس بالا) را خواهید شنید.

همچنین شما می‌توانید قبل از قرار دادن سمعک در گوش کودک از نظر جرم و رطوبت سمعک را بررسی کنید. اگر قالب رطوبت و جرم داشت، قالب را از سمعک جدا کرده و با سرنگ مخصوص رطوبت را از داخل قالب یا تیوب قالب خارج کنید و جرم ها روی قالب را با دستمال پاک کنید. هنگامی که قالب را کاملا خشک کردید، قالب را به سمعک متصل کرده و روی گوش کودک قرار دهید.

 

برای آگاهی از روش تهیه وسایل جانبی سمعک کلیک کنید

ایمن بودن سمعک برای کودکان

برای خردسالان و کودکان، سمعکی را انتخاب کنید که قفل مخصوص درب باتری داشته باشد، بطوریکه کودک نتواند خودش باتری سمعک را بیرون بیاورد. بچه ها دوست دارند که اشیاء را دهانشان قرار بدهند، بنابراین همیشه باتری را دور از دسترس کودکان قرار دهید.

 

سمعک مناسب کودکان

 

" بدون شک تجویز سمعک مناسب دنیای بسیار متفاوتی برای روابط اجتماعی، رشد تحصیلی و توسعه ارتباطات کودک شما ایجاد خواهد کرد "

 

شما عزیزان میتوانید با مراجعه به " کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک مرکزی ایلام " با حضور متخصص گوش،حلق و بینی و شنوایی شناسی درمان ایمنی را برای کودک خود فراهم آورید و لذت شنیدن بهترین صدا را به کودک / نوزاد خود هدیه دهید

و کودک شما میتواند با شنیدن صدای دلنشین سمعک خود در نهایت اطمینان و آرامش تمام لحظات زندگیش را بصورت کامل احساس کند ...

همچنین میتوانیدبرای رزرو نوبت جهت سفارش سمعک و استفاده از خدمات مشاوره و ارزیابی رایگان شنوایی بهمراه سفارش خود، با "شماره 09157546240 (کلیک کنید)" هماهنگ فرمایید.


سمعک چیست ؟ سمعک جگونه عمل میکند ؟ سمعک چگونه ساخته میشود ؟ نمایندگی ساخت انواع سمعک در استان ایلام

انواع سمعک

مراحل لازم برای تجویز سمعک کدامند ؟ چگونه باید سمعک سفارش داد ؟ چگونه باید سمعک خرید ؟ نمایندگی فروش سمعک در استان ایلام

مراحل سفارش سمعک

مزیت های استفاده از سمعک کدامند ؟ چرا باید از سمعک استفاده کرد ؟ مزایای استفاده مداوم از سمعک کدامند ؟

مزایای استفاده از سمعک

سمعک از چه قطعاتی تشکیل میشود ؟ اجزای سازنده سمعک کدامند ؟

اجزای سمعک

سمعک داخل گوشی چیست؟ سمعک داخل گوشی چگونه کار میکند؟ سمعک داخل گوشی چگونه ساخته میشود ؟ معایب و مزایای سمعک داخل گوشی کدامند؟  نمایندگی رسمی ساخت سمعک داخل گوشی در ایلام

سمعک داخل گوشی چیست ؟

سمعک پشت گوشی چیست ؟ سمعک پشت گوشی چگونه عمل میکند ؟ سمعک پشت گوشی چگونه ساخته میشود ؟ معایب و مزایای سمعک پشت گوشی کدامند ؟ نمایندگی رسمی ساخت سمعک پشت گوشی در ایلام

سمعک پشت گوشی چگونه عمل میکند ؟

سمعک نامرئی پشت گوشی چیست ؟ سمعک نامرئی پشت گوشی جگونه عمل میکند ؟ سمعک نامرئی پشت گوشی چگونه ساخته میشود ؟ نمایندگی ساخت انواع سمعک نامرئی پشت گوشی در استان ایلام

سمعک ریک

سمعک کاملا نامرئی چیست ؟ سمعک 100 درصد نامرئی جگونه عمل میکند ؟ سمعک 100% نامرئی چگونه ساخته میشود ؟ نمایندگی ساخت انواع سمعک نامرئی در استان ایلام

سمعک کاملا" نامرئی

سمعک استخوانی چیست ؟ سمعک استخوانی چگونه عمل میکند ؟ سمعک استخوانی چگونه ساخته میشود ؟ معایب و مزایای سمعک استخوانی کدامند ؟ نمایندگی رسمی ساخت سمعک استخوانی در ایلام    سمعک استخوانی عینکی !

سمعک استخوانی ایلام

لوازم جانبی سمعک کدامند؟ چگونه از لوازم جانبی سمعک استفاده کنیم ؟ چگونه مراقب سمعک خود باشیم ؟ روش کار با برس سمعک، دستمال سمعک و فیلتر سمعک کدام است ؟  معرفی نرم افزار جانبی کنترل کننده سمعک

لوازم جانبی سمعک

سمعک مترجم چیست ؟ سمعک مترجم چگونه عمل میکند ؟ سمعک مترجم چگونه ساخته میشود ؟ معایب و مزایای سمعک مترجم کدامند ؟

 

سمعک مترجم

 

معرفی سمعک، بهترین مدل سمعک، خرید اینترنتی سمعک

 

سایت رسمی ایلام

 

بهترین برند های سمعک برترین شرکت های ساخت سمعک معتبر ترین سمعک ها

 

بهترین برند های سمعک

 

بهترین قیمت سمعک مناسب ترین قیمت سمعک قیمت سمعک ارزش سمعک

 

قیمت سمعک

 

درباره گوش، درباره شنوایی، شنوایی چیست ؟ گوش چیست ؟ معرفی ساختار شنوایی، معرفی گوش، معرفی شنوایی

 

انواع کمشنوایی

 

معرفی تست های شنوایی، معرفی تست های گوش، تست های شنوایی کدامند ؟ انواع تست های شنوایی، تست گوش

 

ارزیابی های شنوایی

 

در باره کلینیک شنوایی و سمعک مرکزی ایلام، معرفی کلینیک شنوایی، معرفی کلینیک سمعک، معرفی ایلام

 

کلینیک ایلام

کودک ، سمعک ، سمعک کودکان ، سمعک مخصوص کودکان ، نوزاد ، سمعک نوزاد ، سمعک مخصوص نوزاد ، سمعک ضد آب ، سمعک مقاوم ، کمشنوایی ، کم شنوایی کودکان ، کمشنوایی نوزادان ، علت ، علت کمشنوایی ، سمعک ایلام ، سمعک مخصوص نوزادان در ایلام ، سمعک مخصوص کودکان در ایلام ، ارزیابی شنوایی کودکان ، ارزیابی شنوایی نوزادان ، سمعک مرکزی ایلام ، اهمیت سمعک در کودکان ، اهمیت استفاده از سمعک در نوزادان کمشنوا ، تولد ، کم شنوایی ارثی ، کاهش شنوایی ، کاهش ، ارثی ، شنوایی ، سنجش شنوایی ، سنجش شنوایی در ایلام ، سنجش در ایلام ، دوران طلایی ، کاشت حلزون ، کاشت حلزون در ایلام ، سمعک بهتر است یا کاشت حلزون ، سمعک پشت گوشی کودکان ، سمعک پشت گوشی نوزادان ، پیگیری سمعک ، ضمانت سمعک ، نگه داری از سمعک ، والدین ، بچه ، سمعک در بچه ها ، سمعک ضد آب برای کودک ، سمعک ضد آب برای نوزاد ، بررسی روزانه سمعک کودکان ، چه کنیم تا سمعک خراب نشود ؟ ، سمعک ایمن ، سمعک دارای ایمنی چیست ؟ ، بهترین کار ، بهترین کار برای کودک کمشنوا ، سعادت چیگل ، سمهک ایلام ، دکتر چیگل ، شنوایی سنجی چیگل ، شنوایی سنجی ایلام ،