پس از هر بار استفاده از سمعک و بیرون آوردن سمعک از درون یا روی گوش حتما لازم است جرم، رطوبت و عرق روی سمعک تمیز شوند و برای این کار میتوان از دستمال مخصوصی که به همراه سمعک ارائه شده است استفاده کرد.
توجه کنید در افرادی که تعریق بیشتری دارند حتما باید در طول روز سه یا چهار بار سمعک را از گوش خارج و تمیز نمایید.
پس از تمیز کردن سمعک توسط دستمال مخصوص قسمتهایی که توسط دستمال قابل تمیز کردن نیستند را با استفاده از برس سمعک به راحتی تمیز کنید.
برای این کار میتوان نوک برس را بر روی مکان مورد نظر قرار داد و در جهت جلو/عقب برس را حرکت داد. توجه کنید نیازی نیست برس را به اطراف بجرخانید و تنها حرکت دادن برس در جهت جلو و عقب سمعک یا رسیور سمعک را کاملا تمیز خواهد کرد.
منظور از ونت سمعک چیست ؟
در برخی از انواع کمشنوایی ها بخصوص در سمعک های داخل گوشی یا سمعکهایی که دارای قالب هستند، سوراخی به نام ونت بر روی قالب یا پوسته سمعک تعبیه میگردد و باعث گردش هوا و راحتی کیفیت صدای سمعک خواهد شد.
در این نوع سمعک ها قطعه سیمی ( پلاستیکی ) به نام wax pick یا wire loop بهمراه سمعک وجود دارد که میتوان از آن برای تمیز کردن ونت سمعک استفاده نمود، برای این کار لازم است wire loop را به یک سمت ونت وارد نمایید و به آرامی آن را از طول ونت گذر داده و از طرف دیگر ونت خارج نمایید.
با این کار تمامی جرم و عرق موجود در ونت سمعک خارج خواهد شد.
نکته : در صورتی که ونت سمعک در اثر جرم گوش یا ... مسدود شود صدای سمعک به حالت بم و ضمخت تغییر پیدا میکند و کیفیت صدا کاهش پیدا میکند و با تمیز کردن ونت سمعک مجددا" کیفیت صدای سمعک به حالت عادی برگشت پیدا خواهد کرد.
بر روی رسیور (بلندگوی ) تمامی انواع سمعک ها فیلتری قرار داده میشود تا از ورود جرم، عرق، گرد و غبار و ... به داخل رسیور جلوگیری بعمل آورد.
در مواردی که این فیلتر به خوبی تمیز نشود مسیر خروجی صدا از سمعک مسدود میشود و کاربر نمیتواند از سمعک خود استفاده کند، در این صورت لازم است فیلتر سمعک خارج شده و از فیلتر جدید استفاده شود.
تعویض فیلتر سمعک به آسانی و توسط کاربر سمعک قابل انجام است ولی چنانچه در تعویض فیلتر سمعک خود مشکل داشتید میتوانید از متخصص شنوایی خود راهنمایی بگیرید.
با مراجعه به کلینیک شنوایی و سمعک مرکزی ایلام تعویض فیلتر سمعک برای تمامی افراد بصورت رایگان قابل انجام است.
به همرا تمامی سمعک ها هارد باکس یا جعبه مخصوص سمعک ارائه میشود ( چنانچه برای سمعک خود هارد باکس ندارید حتما" تهیه کنید )
هنگامی که سمعک خود را از گوش خارج میکنید سمعک در مقابل افتادن، ضربه خوردن، گم شدن، خیس شدن و ... بسیار آسیب پذیر است، در این حالت برای نگهداری مطمئن از سمعک حتما" لازم است سمعک را در هارد باکس مخصوص قرار دهید.
هارباکس جعبه محکم و نسبتا ضد ضربه ای است که سمعک را از ضربه و آسیب ها دور نگه میدارد.
در مدل های پیشرفته از سمعک ها میتوان بجای باتری یک با مصرف از باتری های قابل شارژّ استفاده نمود در این موارد شما میتوان با قرار دادن سمعک در مکان مناسب خود در جعبه شارژر بدون اتصال کابل یا USB خاصی به سمعک، از طریق تکنولوژ شارژ القایی، سمعک خود را شارژ نمایید.
در مواردی که تیوپ سمعک ها پشت گوشی توسط جرم با رطوبت مسدود شود و یا پس از زمانی که اقدام به شستشوی قالب سمعک های پشت گوشی بمنظور خشک کردن رطوبت میتوانید از پمپ هوا برای سمعک خود استفاده نمایید.
برای بررسی میزان باقی مانده از توان باتری سمعک خود میتوانید با قرار دادن باتری بر روی تستر باتری از میزان توان باقی مانده از باتری سمعک خود مطلع شوید، در این حالت هرجه خانه های بیشتری از تستر پر رنگ شود بمعنی توان باقی مانده بیشتر باتری است.
توجه داشته باشید در سمعک های دیجیتال و هوشمند نیازی به استفاده از تستر باتری وجود ندارد و زمانی که توان باتری سمعک کاهش پیدا کند خود سمعک از طریق هشدار هایی کاربر را مطلع خواهد کرد.
نکته : زمانی که کاربر سمعک اطفال، کودکان یا افراد بزرگسالی هستند که قادر به تشخیص معنای هشدار های سمعک نیستند حتما لازم است والدین یا پرستار قبل از روشن کردن سمعک با استفاده از تستر باتری از توان مناسب باتری سمعک اطمینان حاصل کنند.
شما میتوانید از متخصص شنوایی و سمعک خود بخواهید که برای شما تستر باتری سفارش دهند.
برای تست صدای سمعک و اطمینان از شفافیت صدای آن پرستار یا والدین شخص کمشنوا میتوانند از طریق وسیله ای به نام استتوسکوپ به صدای سمعک گوش فرا دهند.
شما میتوانید از متخصص شنوایی و سمعک خود بخواهید که برای شما استتوسکوپ سفارش دهند.
در اطفال، نوزادان و یا کودکان پر جنب و جوش یکی از مشکلات کمشنوایان عدم ثبات قرارگیری سمعک بر روی گوش است که در سمعک های پشت گوشی بیشتر مشاهده میشود.
برای حل این مشکل میتوان از گیره مخصوص سمعک استفاده کرد.
گیره سمعک میتواند از طریق بند گیره یا به شکل هد بند سر باشد.
برای اتصال سمعک به گیره هم ممکن است مکان مناسبی بر روی گیره تعبیه شده باشد یا گیره سمعک ممکن است از طریق چسب مخصوصی به سمعک متصل شود.
سمعکها معمولا" بصورت مقاوم در برابر رطوبت یا بشکل ضد آب ساخته میشوند ولی دقت داشته باشید حتی سمعکهایی که کاملا بصورت ضد آب ساخته میشوند هم چنانچه بصورت مداوم در مقابل رطوبت و یا در معرض خیس شدن قرار بگیرند کیفیت ضد آب بودنشان پاین تر میآید و سمعک آسیب پذیرتر میشود.
کاربران سمعکها در برخی شهرهای ایران ویا برخی مشاغل به مجبور هستند از سمعک خود در فضای پر رطوبت بصورت مداوم استفاده کنند و این عامل باعث افت کیفیت سمعک خواهد شد.
برای این دسته از افراد 2 راهکار پیشنهاد میشود:
1. در حد امکان سمعکهای ضد آب از برند های معتبر خریداری کنید.
2. از رطوبت زدای سمعک استفاده کنید.
برای استفاده از رطوبت زدای سمعک لازم است پس از هر بار استفاده از سمعک و تمیز کاری سمعک در مرحله آخر سمعک خود را در محفظه مخصوص رطوبت زدا قرار دهید تا سمعک شما بصورت کامل خشک شود.
نکته : برخی از شارژرها در سمعک های جدید علاوه بر کار شارژ کردن سمعک وظیفه رطوبت زدایی از سمعک را نیز انجام میدهند.
اگر سمعک شما از این قابلیت برخوردار باشد میتوانید با نصب نرم افزار مخصوص سمعک خود در موبایل یا تبلت میتوانید بدون دست زدن به سمعک، صدای سمعک خود را کنترل کنید.
بسته به نوع و قابلیت های نرم افزار میتوانید صدای سمعک خود را کم یا زیاد کنید، برنامه ها را بصورت دستی تغیر دهید و یا از میزان شارژ باتری های خود اطلاع پیدا کنید و حتی سمعک گم شدئه خود را به راحتی پیدا کنید.
شما میتوانید با استفاده از ریموت کنترل سمعک وایرلس خود بلندی صدای سمعک خود را تنظیم کرده و همچنین میتوانید برنامه های شنیداری سمعک خود را تغییر دهید.
شما میتوانید با استفاده ازآداپتور مخصوص تلویزیون، سمعک وایرلس خود را به تلویزیون متصل کرده و مستقیما" از با کیفیت ترین حالت شنیدن صدای فیلم ها و برنامه های آموزشی یا تلویزیونی در سمعک های خود نهایت لذت را ببرید.
توجه کنید که در این حالت شلوغی و سروصدای اطراف شما کیفیت صدای تلویزیون را کاهش نخواهد داد.
چنان شما بدلیل شغل یا تحصیل خود مجبور هستید ساعاتی از روز را در کلاسهای آموزشی شرکت نمایید و یا چنانچه کودک شما کمشنوایی دارد و تنها با سمعک قادر به شرکت در کلاسهای آموزشی است به شما توصیه میکنیم حتما میکروفون سیار سمعک پرا تهیه و استفاده کنید.
در این حالت میتوانید از طریق وایرلس و بلوتوثی سمعک را به میکروفون سیار خود متصل کنید و با قرار دادن میکروفون در نزدیکی گوینده صدای گوینده از طریق بلوتوث به سمعک شما منتقل خواهد شد و صدا بدون اثر پذیری از نویز ناشی از شلوغی و سروصدای محیط، بصورت کاملا" واضح و شفاف در سمعکهای شما پخش شده و با خیالی آسوده بر آموزش خود توجه خواهید داشت.
با اتصال آداپتور منابع صوتی سمعک به گوشی همراه و یا وسایل پخش کننده موسیقی و کامیوتر شخصی، صدا ها را بصورت کاملا" مستقیم از سمعک خود دریافت کنید و شما از شنیدن صدای استریو با کیفیت بسیار بالا در سمعک های خود نهایت لذت را خواهید برد.
با اتصال آداپتور تلفن ثابت سمعک به تلفن ثابت منزل یا محل کار خود، صدا ها را بصورت کاملا" مستقیم از سمعک خود دریافت کنید و شما از شنیدن صدای مکالمه صوتی استریو با کیفیت بسیار بالا در سمعک های خود نهایت لذت را خواهید برد.
در این حالت فرد حتی با فاصله حدود ۱۵ متری از تلفن ثابت هم میتواند به راحتی از به مکالمه خود ادامه دهد.
در این قابلیت ویژه میتوان علاوه بر تنظیم سمعک و کنترل برنامه های آن، از قابلیت اتصال سمعک با IFTTT (اینترنت جهانی اشیاء) نیز استفاده کرد
این قابلیت مخصوص سمعک های رده عالی در برخی از شرکتها است.
تغییر تنظیمات سمعک هنگام رسیدن به محل کار
فعال شدن اتوماتیک TV Streamer
هشدار دهنده ضعیف بودن باتری
هشدار دهنده صوتی وقتی مهمانی پشت در منزل دارید!!
هشداردهنده تقویم
هشداردهنده برای پیام های تلفن همراه
هشدار خاموش شدن چراغ های منزل پس از ترک خانه!
پیدا کردن سمعک با هشدار سمعک (find my hearing aid)
بهترین برند های سمعک برترین شرکت های ساخت سمعک معتبر ترین سمعک ها
بهترین قیمت سمعک مناسب ترین قیمت سمعک قیمت سمعک ارزش سمعک
درباره گوش، درباره شنوایی، شنوایی چیست ؟ گوش چیست ؟ معرفی ساختار شنوایی، معرفی گوش، معرفی شنوایی
معرفی تست های شنوایی، معرفی تست های گوش، تست های شنوایی کدامند ؟ انواع تست های شنوایی، تست گوش
در باره کلینیک شنوایی و سمعک مرکزی ایلام، معرفی کلینیک شنوایی، معرفی کلینیک سمعک، معرفی ایلام
ایلام، خیابان آیت اله حیدری، خیابان نهضت سواد آموزی، روبروی بیمارستان امام خمینی(ره)، ساختمان پزشکان آسیا
کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک "مرکزی" ایلام
09189888187
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.